Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου / Στοιχεία Επικοινωνίας

Η Πρόεδρος :                          ΜΑΧΑΙΡΑ-ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Ο Αντιπρόεδρος :                   ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Η Γενική Γραμματέας:          ΔΕΩΝΑ ΝΑΤΑΣΑ

Η Ειδικός Γραμματέας:        ΛΑΣΚΑΡΗ ΜΑΡΙΑ

Η Ταμίας :                                ΚΟΜΗΤΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ

Τα Μέλη:                                 ΚΑΡΑΚΟΛΗ ΚΙΚΗ

ΜΑΣΑΟΥΤΑ ΣΤΕΛΛΑ

 

Αναπληρωματικά Μέλη: ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΕΥΑ

      ΤΑΣΤΑΝΗ ΓΙΩΤΑ

 

e-mail: contact@goneis36-pireas.gr

 

Σύμφωνα με τον νέο Κανονισμό της Ε.Ε. 679/2016 για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, χρειαζόμαστε τη ρητή συγκατάθεσή σας στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 36ου Δημοτικού & 36ου Νηπιαγωγείου Πειραιά, για να μπορούμε να συμπεριλάβουμε τα στοιχεία σας σε κατάλογο δεδομένων, ο οποίος είναι σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή αρχείου που διατηρεί ο Σύλλογος. Σκοπός είναι η συλλογή δεδομένων ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τους γονείς / κηδεμόνες για εκδηλώσεις ή άλλα επείγοντα θέματα του σχολείου των παιδιών τους και γενικότερα για τη διαφώτιση των γονιών και κηδεμόνων και τη δραστηριοποίηση τους για την επίτευξη των σκοπών του Συλλόγου, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο καταστατικό του.

Παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να συμπληρώσετε τη συνημμένη δήλωση συγκατάθεσης για τη χρήση των στοιχείων προσωπικών δεδομένων που εσείς επιλέγετε να μας γνωστοποιήσετε, ώστε να συνεχίσουμε να έχουμε τη δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας. Σχετικά μπορείτε να διαβάσετε και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που υιοθετεί ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων.

Επίσης, για εκδήλωση επιθυμίας για εθελοντική προσφορά, παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη συνημμένη φόρμα εγγραφής μέλους και να την παραδώσετε – το συντομότερο δυνατό – σε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου που είναι κάθε πρωί ή/και μεσημέρι στην είσοδο του σχολείου ή να την αποστείλετε στο e-mail του Συλλόγου.

Γενικά, για οποιοδήποτε θέμα μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail του Συλλόγου συμπληρώνοντας τα ακόλουθα πεδία και πατώντας απλά το πλήκτρο “Αποστολή“.

    Previous Next
    Close
    Test Caption
    Test Description goes like this