Ο ιστότοπος του Συλλόγου

Σκοπός του ιστότοπου είναι να αποτελέσει μια δυναμική πύλη πληροφόρησης σε θέματα που ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τους γονείς των μαθητών του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου.

Ο ιστότοπος δημιουργήθηκε από γονείς για γονείς και βασίζεται σε αμιγώς εθελοντική προσπάθεια. Υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του ιστότοπου ήταν αρχικά η κ.  Αναστασία Ζαχαροπούλου, ενώ για την υλοποίηση του ιστότοπου εθελοντικά συνέβαλε τα μέγιστα ο κ. Βασίλης Γαβριηλίδης, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ. Από τον Μάϊο του 2018 το σχεδιασμό και την υλοποίηση του ιστοτόπου ανέλαβε ο κ. Δονάτος Τζοβάρας ενώ από τον Οκτώβριο του 2014 έως και τον Αύγουστο 2019 την ευθύνη των αναρτήσεων άρθρων στον ιστότοπο είχε ο κ. Γιώργος Βολικάκης. Από το Σεπτέμβριο του 2019 έως και τον Οκτώβριο του 2021 την ευθύνη των αναρτήσεων άρθρων στον ιστότοπο διατηρούσε ο κ. Χρήστος Γεωργόπουλος. Από το Νοέμβριο του 2021 την ευθύνη των αναρτήσεων άρθρων στον ιστότοπο διατηρεί πλέον ο κ. Μιχάλης Μουστάκας.

Αν έχετε ιδέες ή προτάσεις που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τον ιστότοπο ή χρειάζεστε οποιαδήποτε πληροφορία από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, μη διστάσετε να στείλετε μήνυμα στο e-mail επικοινωνίας (contact@goneis36-pireas.gr).

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this